Tryeza.com

Reklama:

Pyetjet e fundit ne faqen tone:


“A ESHT E VERTET SHKUARJA NE KANADA DESHTA ME DIT SE JAM I INTERESUAR ME SHKU ME PUNU”
Pustuar nga: MILAZIM PAQARIZI ne daten: 24-11-2014 Ne temen: adresa e ambasades kanadeze ne prishtine
Pergjigju kesaj pyetjeje
“dua te udhetoj per vizite ne Greqi me familje si mund te kerkoj nga ju vize per atje per disa dite me respekt albani ”
Pustuar nga: alban ne daten: 23-11-2014 Ne temen: ambasada greke prishtine
Pergjigju kesaj pyetjeje
“a bone me dit ku duhet me apliku edhe ku osht sakt adresa e ambasaades kanadeze :D se jom i interesum me dal ne kanad”
Pustuar nga: Meriton ne daten: 23-11-2014 Ne temen: adresa e ambasades kanadeze ne prishtine
Pergjigju kesaj pyetjeje
“Qfar ndodh nese nje person e thyen një pasqyrë ? A eshte e vertet se thyhet fati per 7 vite ?”
Pustuar nga: Arnest ne daten: 23-11-2014 Ne temen: fallxhore ne tirane
Pergjigju kesaj pyetjeje
“si te llogaris vleren e shprehjes : 37+1110ne te dytat +101 ne te dytat”
Pustuar nga: omer ne daten: 23-11-2014 Ne temen: si ti zgjedhim detyrat ne matemetik
Pergjigju kesaj pyetjeje
“1468”
Pustuar nga: fati ne daten: 23-11-2014 Ne temen: perkthimi i numrave romak ne arab
Pergjigju kesaj pyetjeje
“un jam hasan emini nga gjilani kosov me profesion jam zdrukthtar kam deshir te migroj me familje ne kanada jam i martuar dhe kam dy femi ”
Pustuar nga: hasan emini ne daten: 23-11-2014 Ne temen: adresa e ambasades kanadeze ne prishtine
Pergjigju kesaj pyetjeje
“ku esht ambasada kanadeze ne prishtin”
Pustuar nga: bekim ne daten: 22-11-2014 Ne temen: adresa e ambasades kanadeze ne prishtine
Pergjigju kesaj pyetjeje
“qfar dekomente me duhen per aplikim per 4 antar te familjes”
Pustuar nga: qarli ne daten: 22-11-2014 Ne temen: adresa e ambasades kanadeze ne prishtine
Pergjigju kesaj pyetjeje
“jam i interesuar te emigroj ne kanade me familje 5 anetareshe . Nese keni nje pergjigjeje te mi sqaroni se qka kerkohet nge dokumentacioni dhe ku duhet ti dergoi , pra ne cilen adrese ketu ne Kosove.”
Pustuar nga: fatmir halimi ne daten: 22-11-2014 Ne temen: adresa e ambasades kanadeze ne prishtine
Pergjigju kesaj pyetjeje

 

Indeksi | Terms & Conditions | Privacy Policy